Két nagy visszatérővel érkezik a Farm VIP második évada - ifaktor
A TV2 még nem hozta nyilvánosságra, hogy kik lesznek azok a hírességek, akik beköltöznek a Farmra, de a műsorvezetők személye már ismert.


Bizony a többes szám indokolt, ugyanis Demcsák Zsuzsa mellett Zsolt gazda is visszatér, akit a tévénézők kifejezetten szórakoztatónak találtak a műsor során, így ismét ketten fogják szórakoztatni – persze a celebekkel együtt – a nézőket.

„Mint egy kisgyerek a születésnapját, úgy vártam, hogy ez a mai nap eljöjjön! Lenyűgöző környezet, profi stáb, meglepő, meghökkentő, szerethető játékosok. Elindult a @farmviptv2 második szériájának forgatása és bár kemény munka, minden pillanatát imádom és hálás vagyok, hogy a csapat része lehetek"

– írta Demcsák, aki megjelölte a közzétett fotón Gáspár Zsoltit is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ennél hitelesebb forrás nincs: jön A feláldozhatók 4

Már hosszú ideje pletykálják, hogy elkészül a negyedik rész A feláldozhatókból. A korábbi hírek arról szóltak, hogy még idén megkezdik A feláldozhatók 4 forgatását, amit maga a film egyik sztárja, Randy Couture árult el nemrégiben egy interjúban. Most azonban a filmsorozat legnagyobb sztárja és ötletgazdája is egyértelműen megerősítette a negyedik etap elkészülését.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!