Kétezredik epizódjához érkezett az Éjjel-Nappal Budapest - ifaktor
A Barátok közt mellett az Éjjel-Nappal Budapest számít az RTL Magyarország legrégebb óta sugárzott saját gyártású műsorának, ami egy elég komoly mérföldkőhöz érkezik a mai napon.

A sorozat 2013 februárjában indult útjának, olyan szereplőkkel, mint Nádai Anikó, Töröcsik Dániel és Kovács Dóri, valamint a kezdetektől a mai napig aktív Kamarás Norbert (Lali), Király Péter (Gábor), és Varga Miklós (Joe).

Az Éjjel-Nappal Budapestet az első hat évében az RTL Klubon sugároztak, 2019 óta viszont a nézettségi adatok visszaesése miatt az RTL II-n látható.

A Reggeli mai adásában is foglalkoztak a jubileumi epizóddal, ugyanis a sorozat két szereplője Király Péter és Tóth Anita vendégeskedett a stúdióban, akik az eddigi legemlékezetesebb forgatási emlékükről is beszámoltak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!