Kettner Henry egy idegen rajongójával ment nyaralni - ifaktor

A népszerű YouTuber, Kettner Henry Instagram-oldalán számolt be élete eddigi legvadabb kalandjáról, ami egy görögországi nyaralás alatt történik vele.


Henry elmondása szerint olyat tett, amit eddig még soha, ugyanis magával vitte nyaralására egy ismeretlen rajongóját, aki rendszeres nézője videóinak. Ez így eddig elég bevállalósnak tűnik, bár egyéb részletek még nem tudunk az útról.

Eddig annyi derült ki Henry Instagram-történeteiből, hogy az ismeretlen rajongó hölgy és Lilinek hívják. Henry más most elég sok kedvelést kapott Instagram-bejegyzésére és követői izgatottan várják az utazással kapcsolatos részletekről való beszámolást az influenszertől.

„Leszálltunk Mykonoson és már hajózunk is tovább a szigetünkre, Tinosra⛵️🏝 Ez az utazás egy nagyon különleges és kalandos útnak ígérkezik, ugyanis olyat csináltam amit még soha: magammal hoztam random egy nézőm a teljes utunkra👀😄🙌 Egyelőre nem árulok el többet, hamarosan megismerhetitek őt, es az itteni kalandjainkat"

- számolt be kalandjáról a vlogger.

Reméljük hamarosan mi is többet megtudhatunk a titokzatos rajongóról és a közös nyaralásukról, amit Tínos szigetén töltenek el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ördög Nóra átélte élete eddigi legdurvább forgatását

Valószínűleg nem sokan lettek volna Ördög Nóra helyében a TV2 új reality műsorának forgatásán. Most megtudhatjuk miért.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!