Kettner Henry elárulta Nagy Bogi titkait - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű hazai férfi influenszer, Kettner Henry és az énekesnő Nagy Bogi egy gyönyörű pár napos vakációt töltött az Egyesült Arab Emírségekben, ahol még jobban megismerhették egymást és ezáltal egymás titkait is. Henry készített nekünk erről egy videót.


Henry YouTube-csatornáján egy sorozatot is indított dubai special néven, ahova már a negyedik videóját töltötte fel követőinek. Ebben a videóban leginkább utastársáról, Bogiról lesz szó, hiszen elárulja nekünk az influenszer, hogy az énekesnő milyen dolgokat nem próbált még ki eddig életében.

A videó elején rögtön meg is tudhattuk, hogy az énekesnő, Bogi még soha életében nem jetskizett, így Henry azonnal kipróbáltatta vele és közösen meglovagolták a hullámokat. A videóból úgy látjuk, Bogi nagyon élvezte élete első jetskizését.

A felvétel további részeiben pedig láthatjuk a sztárokat további vízi extrém sportokat kipróbálni. Henry videója, ahogyan azt megszokhattuk tőle, ismét minőségi és színvonalas lett. Rengeteg követője jegyezte meg neki kommentben, hogy imádták az utazós sorozatát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!