Kettner Henry és Bogi közös tetoválást csináltattak Dubajban - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű hazai véleményvezér, Kettner Henry és a csilingelő hangú Nagy Bogi közösen ellátogattak egy rövid kiruccanás erejéig Dubajba. Ezúttal azonban Kettner Henry legújabb nyaralásukról készült YouTube-videója keltette fel a figyelmünket.


Bogi és Henry már haza érkeztek a forró nyaralásukról és azóta nap mint nap láthatjuk videók formájában, hogy milyen fantasztikus élményeket szereztek az influenszerek a távoli városban. Legújabb videójukban Henry elárulja nézőinek, hogy tetoválást csináltattak Bogival a sivatagban.

Na persze a tetoválás nem igazi és nem is szól egy életre, de így is csodás élmény és emlék lehetett a páros számára.

A videó, ahogyan azt már Henrytől megszokhattuk, rendkívül színvonalas lett. Fantasztikus vágóképeket láthatunk benne a sivatagról, szinte az az érzésünk, hogy mi is ott járunk. A sivatagon kívül a srácok felmentek a Burdzs Kalifa legtetejére is, ami 828 méter magas és mi ezt is végig követhettük.

A videó vége felé pedig láthatjuk, ahogyan Henry és Bogi henna tetoválást csináltatnak, ami igaz nem olyan, mint egy örök életre szóló valódi tetoválás, de ez is legalább 3 hétig megmarad majd rajtuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!