Kettner Henry és Nagy Bogi első közös karácsonyukra készülnek - ifaktor

Rengeteg találgatás és feltételezés megy a páros, Kettner Henry és Nagy Bogi közösségi oldalaikon. Mindenki azt találgatja, hogy vajon egy párt alkotnak-e a tehetséges zenészek. Erre sajnos még mindig nem kaptunk választ, viszont Henry YouTube-videójában megmutatta nekünk, hogyan készülnek közösen az első karácsonyukra.


A videó egy gyönyörű karácsonyi dal zenélésével kezdődik, amiben Henry zongorázik, Bogi pedig énekel. A videó alaphangulatát remekül megadja és igazi kedvcsináló az ünnepek előtt. Henry és Bogi megpróbálnak karácsonyi hangulatot varázsolni a YouTuber lakásába és feldíszítik azt.

Az influenszer elárulja nekünk, hogy amióta egyedül él - azaz két-három éve -, azóta egyetlen egyszer sem volt feldíszítve lakása, még az ünnepekre sem. A videóban végig kísérhetjük a vlogger és az énekesnő fantasztikus dekorálását.

Reméljük a videó ad pár díszítési ötletet is a nézőknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!