Kettner Henry és Nagy Bogi első közös karácsonyukra készülnek - ifaktor

Rengeteg találgatás és feltételezés megy a páros, Kettner Henry és Nagy Bogi közösségi oldalaikon. Mindenki azt találgatja, hogy vajon egy párt alkotnak-e a tehetséges zenészek. Erre sajnos még mindig nem kaptunk választ, viszont Henry YouTube-videójában megmutatta nekünk, hogyan készülnek közösen az első karácsonyukra.


A videó egy gyönyörű karácsonyi dal zenélésével kezdődik, amiben Henry zongorázik, Bogi pedig énekel. A videó alaphangulatát remekül megadja és igazi kedvcsináló az ünnepek előtt. Henry és Bogi megpróbálnak karácsonyi hangulatot varázsolni a YouTuber lakásába és feldíszítik azt.

Az influenszer elárulja nekünk, hogy amióta egyedül él - azaz két-három éve -, azóta egyetlen egyszer sem volt feldíszítve lakása, még az ünnepekre sem. A videóban végig kísérhetjük a vlogger és az énekesnő fantasztikus dekorálását.

Reméljük a videó ad pár díszítési ötletet is a nézőknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!