Kettner Henry és Nagy Bogi online koncerteztek rajongóiknak - ifaktor

A hazai YouTube-szakma koronázatlan királya, Kettner Henry legújabb videójában az énekesnővel, Nagy Bogival közösen adtak online pár perces rövid koncerteket idegen embereknek. Henry egy külföldi zenésztől látta ezt az ötletet, így valósították meg közösen Bogival itthon is.


A párost egyre többször láthatjuk közösen zenélni, és a pandémia előtti időszakban élőzenés koncerteket is adtak együtt. Ennek egy alternatív változatát próbálják most megoldani a zenészek és otthonról minél több emberhez eljutni.

Henry megmutatta, hogyan működik az alkalmazás, amin keresztül kis koncertet tudnak adni idegen embereknek online és a koncertbe is bepillantást engedett számunkra. A már megszokott módon csodásan szóltak együtt és a rajongóiknak számos fantasztikus pillanatot okoztak.

A videó igazán meghatóra sikerült, most láthatjuk csak igazán milyen nehéz helyzetbe kerültek a művészek, de ennek ellenére a mai technika segítségével még egy otthoni koncert is megoldható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!