Kettner Henry és Nagy Bogi online koncerteztek rajongóiknak - ifaktor
Kettner Henry és Nagy Bogi zenélés közben

A hazai YouTube-szakma koronázatlan királya, Kettner Henry legújabb videójában az énekesnővel, Nagy Bogival közösen adtak online pár perces rövid koncerteket idegen embereknek. Henry egy külföldi zenésztől látta ezt az ötletet, így valósították meg közösen Bogival itthon is.


A párost egyre többször láthatjuk közösen zenélni, és a pandémia előtti időszakban élőzenés koncerteket is adtak együtt. Ennek egy alternatív változatát próbálják most megoldani a zenészek és otthonról minél több emberhez eljutni.

Henry megmutatta, hogyan működik az alkalmazás, amin keresztül kis koncertet tudnak adni idegen embereknek online és a koncertbe is bepillantást engedett számunkra. A már megszokott módon csodásan szóltak együtt és a rajongóiknak számos fantasztikus pillanatot okoztak.

A videó igazán meghatóra sikerült, most láthatjuk csak igazán milyen nehéz helyzetbe kerültek a művészek, de ennek ellenére a mai technika segítségével még egy otthoni koncert is megoldható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!