Kettner Henry koronavírusos lett - ifaktor
Kettner Henry napszemüvegben és öltönyben megy fel a lépcsőn

A hazai férfi influenszer legújabb YouTube-vlogjában elmondja követőinek, hogy koronavírusos lett és milyen tünetei vannak rá a világjárványnak. A videóban elmondja, azért készít erről felvételt, hogy a fiatalok lássák és tanuljanak belőle, hogy bizony rájuk is lehet rossz hatással és muszáj nagyon vigyáznunk egymásra.


Henry reménykedett, hogy ezt a videót soha nem kell elkészítenie, de nem így lett. Azt gondolta, hogy mivel fiatal nem fogja elkapni és ha el is kapja tünetmentes lesz. Henry a videó elején elmondja közönségének, hogy úgy gondolja korábban már áteshetett a víruson hasonló tünetekkel, mint most, de ennek ellenére sikerült újra elkapnia.

Két héttel a videó készítése előtt a semmiből megfájdult Henry torka, ezzel még nem foglalkozott komolyabban, de másnapra már nagyon rosszul lett és inkább haza ment Vácra szüleihez. Influenza szerű tünetekről számolt be a felvételben az influenszer, amik hol gyengültek hol erősödtek. Több teszten is átesett a YouTuber mire kimutatta a vizsgálat, hogy pozitív koronavírusra.

A videó végén elmesélte, hogy sokszor rátör köhögőroham és a közérzete is nagyon változó. Arra kérte követőit, hogy tényleg figyeljenek magukra és egymásra. Vigyázzon mindenki és vegye komolyan a vírust.


Ne hagyd ki!