Kettner Henry titkos barátnője már annyira nem is titkos? - ifaktor

A népszerű hazai vlogger, Kettner Henry már egy jó ideje titkolja közösségi oldalain jelenlegi barátnőjét. Olyannyira, hogy egy titokzatos Instagram-oldalt is készített barátnőjének. Ennek okára legújabb YouTube-videójában ad választ és a titkos barátnőt is láthatjuk szerepelni benne.


Henry és párja válaszoltak pár a követők által feltett kérdésre és bár a lány végig háttal ül a kamerának, mi azért sikeresen kifigyeltük, hogy a videó hatodik percénél látható a barátnő fél arca.

Ez még mind semmi! A lány nevét ugyan nem árulták el, de a monogramját utolsó válaszként, alig érthető módon ledarálta, ami nem más, mint M.M. Henry követései között találtunk is egyetlen egy lányt, akinek a monogramja szintén M.M., így nagy valószínűséggel ő lesz a titkos barátnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!