Kettner Henry titkos barátnője már annyira nem is titkos? - ifaktor

A népszerű hazai vlogger, Kettner Henry már egy jó ideje titkolja közösségi oldalain jelenlegi barátnőjét. Olyannyira, hogy egy titokzatos Instagram-oldalt is készített barátnőjének. Ennek okára legújabb YouTube-videójában ad választ és a titkos barátnőt is láthatjuk szerepelni benne.


Henry és párja válaszoltak pár a követők által feltett kérdésre és bár a lány végig háttal ül a kamerának, mi azért sikeresen kifigyeltük, hogy a videó hatodik percénél látható a barátnő fél arca.

Ez még mind semmi! A lány nevét ugyan nem árulták el, de a monogramját utolsó válaszként, alig érthető módon ledarálta, ami nem más, mint M.M. Henry követései között találtunk is egyetlen egy lányt, akinek a monogramja szintén M.M., így nagy valószínűséggel ő lesz a titkos barátnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rubint Réka: "Nagyon hiányoznak már az Alakreform edzések"

Réka Instagram-oldalán tett közzé néhány videót, amelyek az Alakreform óráiról érkeztek. Az ország első számú fitneszladyjének nagyon hiányzik, hogy rendesen tarthasson edzéseket, amelyekkel rendszerint megtölt egy csarnokot.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!