Kettner Henry titkos barátnője már annyira nem is titkos? - ifaktor

A népszerű hazai vlogger, Kettner Henry már egy jó ideje titkolja közösségi oldalain jelenlegi barátnőjét. Olyannyira, hogy egy titokzatos Instagram-oldalt is készített barátnőjének. Ennek okára legújabb YouTube-videójában ad választ és a titkos barátnőt is láthatjuk szerepelni benne.


Henry és párja válaszoltak pár a követők által feltett kérdésre és bár a lány végig háttal ül a kamerának, mi azért sikeresen kifigyeltük, hogy a videó hatodik percénél látható a barátnő fél arca.

Ez még mind semmi! A lány nevét ugyan nem árulták el, de a monogramját utolsó válaszként, alig érthető módon ledarálta, ami nem más, mint M.M. Henry követései között találtunk is egyetlen egy lányt, akinek a monogramja szintén M.M., így nagy valószínűséggel ő lesz a titkos barátnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!