Kevesebb mint egy hónap és kiderül kik lesznek az Exatlon harmadik évadjának győztesei - ifaktor
Palik László fontos bejelentést közölt a játékosokkal az Exatlon tegnapi adásában, amiből kiderült, hogy már csak 29 versenynap vár a játékosokra.

A műsor házigazdája azt is elmondta, hogy ezzel kezdetét veszi a visszaszámlálás, és az is biztos, hogy új játékos már semmilyen esetben sem érkezik a versenyben, így biztos, hogy a mostani Bajnokok és Kihívók közül fog kikerülni a 2021-es Exatlon Hungary női és férfi győztese.

A műsor alapszereplői közül már nem sokan vannak versenyben, a kék csapatból Kőnig Anna, Buzás Dorottya és Herczeg-Kis Bálint, a pirosaktól pedig már csak Kocsis Lilkó és Somhegyi Krisztián. Igaz több a végső győzelemre is esélyes versenyzőnek, akik a kezdetektől a sportreality részesei voltak, sérülés miatt ért véget az Exatlon. Gondoljunk csak Nagy Danira, Szabó Franciskára és Tóth Jankára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!