Kevin Hart egyedülálló apaként a Netflixen. - ifaktor
Kevin Hart kislányt ölel aki zöld szürke pizsamát visel egy gyerekszobában

Fogjatok egy zsepit, mert ez a film egyszerre fog megnevettetni és megsiratni.


Kevin Hart újdonsült filmje a „Fatherhood" címet kapta, ami egy egyedül maradt apuka történetét mutatja be, hogyan próbálja a helyes úton tartani és felnevelni kislányát. A színész zseniális humoralapú mimikájával, egy időben csal mosolyt az arcodra és könnyeket a szemedbe. A film Matt Logelin memoárja (Két csók Maddyért), alapján készült.

Nem régiben a Netflix kiadott egy előzetest, amiben láthatjuk, hogy ez a film eszméletlen érzelmes lesz és jobb ha egy tábla csoki és zsepik, vagy a párod és zsepik kíséretében nézed meg, mert biztosak lehetünk benne, hogy kelleni fog mindegyik.

„Így, hogy egy szülőd van, azt kívánom bár csak édesanyád lett volna az.
Ő tutira jobb lett volna ebben…"

- mondja Hart az előzetesben.

Miközben az apa nem látja magát jónak a 'szülőiparban', az előzetes rávilágít arra, hogy megtesz mindent azért, hogy a kislányának a legtöbbet adhassa. A hajfonástól kezdve, a suli első napjáig. Azt csinálja, ami a legnehezebb feladat egy szülő számára. Ez pedig az, hogy ott lenni mindig, minden körülmények között.

Készüljetek, mert egy nagyon megható és rendkívüli szépérzékkel megalkotott film lesz látható a zseniális színész, Kevin Hart alakításában. Premier Június 18-án, a Netflixen!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!