Ki a leggazdagabb a One Direction sztárjai közül? - ifaktor

A One Direction nevű fiúbanda 2010-ben alakult és nagyon gyorsan óriási népszerűségre tettek szert, főleg a tini lányok körében. A banda tagja végül 2016-ig dolgoztak együtt, ezután többen is szólókarrierbe kezdtek, most pedig kiderül kinek jött be legjobban a váltás.


A One Direction-ös fiük közül a legismertebb tagnak, Harry Stylesnak van a legtöbb pénze jelenleg, a 27 éves énekesnek 63 millió fontra becsülik a vagyonát. Harry 2016-ban hozta létre a saját független kiadóját az Erskine Records-ot, amely az utóbbi 12 hónapban megduplázta az értéket.

A kiadó jelenleg értéke 28,79 millió font, a saját cég mellett pedig még a Gucci divatcég hirdetéseiből is szerez bevételt Harry. Ezek mellett pedig még ott vannak a szólóslágerei, a Watermelon Sugar nagyot ment a múlt évben és két kislemezzel és egy albummal is jelentkezett az énekes és a filmszerepeiről még nem is beszéltünk, pedig játszott például a Dunkirk című blockbusterben is.

(The Sun)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Visváder Tamás: „Leírhatatlan, milyen napokat élünk meg”

A Visváder család irtó nehéz napokon megy keresztül. Instagram-bejegyzésében számolt be a szörnyű hírről Visváder Tamás, követői támogatják őket.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!