Kiakadt az Insta-filtereken Baumgartner Kata - ifaktor

A közösségi média egyik feltörekvő szépsége videón adott hangot véleményének az emberek arcát sokszor felismerhetetlenné tévő Instagram-filterekről.


Kata rendszeresen látja el követőit divat tippekkel és egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokkal. Egyik legújabb videójában – tőle szokatlan módon – a közösségi médiában feltűnő filter-jelenségről fejti ki a véleményét, ám már a felvétel elején leszögezi, hogy nem szeretne megmondó szerepbe kerülni, sem bíráskodni mások felett.

Bár az influenszer egyetért abban, hogy az emberek többsége a szépet és a jót szeretné megmutatni közösségi oldalán, nem érti, miért használ valaki olyan filtert az arcára, ami teljesen felismerhetetlenné teszi az illetőt. Kata végül a saját arcán mutatja be a különböző effektek fokozatait.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!