Kiakadtak a tévénézők A Konyhafőnök versenyzőire - ifaktor

A Konyhafőnök című főzőműsor ezúttal igencsak felborzolta a kedélyeket, ugyanis hivatalos Facebook-oldalukon a nemtetszésüknek adtak hangot a tévénézők az egyik adásban látottak miatt.


Főként a versenyben látott higiéniát találták kivetnivalónak a nézők, melynek hangot is adtak a főzőműsor Facebook-oldalán egy bejegyzés alatt a kommentszekcióban.

Gábor,akit kedvelek egyébként....tegnap belecsöppentette az izzadságot a szószba,kóstolás közben. A hajak nincsenek összefogva,a másik törli az orrát a kezével majd azzal begyúrja a tésztát, szóval azért van baj.
De hol van a rendező, aki engedi, hogy lógó hajjal, bőrdzsekiben főzhetnek. Gerzson általában a konyhában köti össze a haját! Nem ennék a főztjükből! Van egy alap higiénia amit minden konyhában be kell tartanunk.
Én meg sem kóstoltam volna! Martina mindkét kezével megtörölte az orrát, majd főzött tovább. A higiénia éppen olyan fontos kellene hogy legyen, mint a főzés. A cafogó hajak miatt évek óta reklamálunk, de akár a falnak. Gusztustalan az egész, igénytelenek a séfek is.

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólásoktól hangos a közösségi oldal. Ezentúl sokan amiatt is panaszkodnak, hogy a műsor egy olyan radikális irányt váltott, melyben már nem maga a főzés és a tudás van a porondon, hanem sokkal inkább a vicc, a reklám és az eladhatóság.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!