Kiáll a pozitív testkép mellett a gyönyörű plus-size modell - ifaktor

Ashley Graham az egyik leghíresebb plus-size modell, aki mindig szereti hangoztatni, hogy mennyire fontos a testünk iránti szeretet. Rengeteg Instagram-képet oszt meg velünk, amelyet ő kap követői testéről.


Felfogásával több tucat nőtársán tud segíteni, akik önbizalomhiánnyal, testük elfogadásával küzdenek. A 33 éves édesanyát sosem érdekelte, hogy jelen korunk szerint mi az elfogadott női ideál, hogyan kell kinézni egy női testnek.

"Csak megakartam köszönni, hogy bejelöltetek a gyönyörű képeiteken. Nem mindig könnyű szeretni a tested minden egyes porcikáját. Megtanultam már, hogy ez mindennapos munka. Látni a ti szépségeteket és magabiztosságotokat az még jobban inspirál engem"

- írja Ashley.

Nem vagyunk egyformák, de egyediek vagyunk és gyönyörűek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Szegedi Fecsó: „Nagyon sok támadást kapott Bea és ezt nehezen viselte”

A Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien exe, Szegedi Fecsó és kisfia az RTL Klub Reggeli műsorának volt vendége, ahol sport tevékenységeiről és magánéletéről beszélgettek.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!