Kiderült az igazság: parókát hord Berki Mazsi - ifaktor
Berki Krisztián felesége, Berki Renáta az Instagram-oldalán rántotta le a leplet a titokról, miszerint mindeddig póthajat viselt a rendes haja mellett.


„Rövid vagy hosszú? A bal oldali képen az eredeti hajamat láthatjátok. Ma voltam @agihajhosszabbitostudio -ban és levették a hajhosszabbításom. Holnap reggel megyek majd felrakásra, de még nagyon gondolkodom rajta, hogy csak dúsítás legyen-e (mivel nagyon baba a hajam) vagy legyen hosszabbítás is?! Szerintetek"

– kérdezte követőit az influenszer.

Noha eddig póthajat is hordott, most megmutatta Mazsi, hogy milyen anélkül, és követőit arra kérte, segítsenek eldönteni, hogy visszatetesse-e, vagy csak dúsíttassa. Természetesen nem arról van szó, hogy az övé ne lenne szép és ápolt, csak arról, hogy vékony szálú, amit kicsit fel szeretne turbózni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!