Kiderült: gyerekkora óta bántalmazzák Kasza Tibi feleségét - ifaktor
kasza-darai andrea manker
Kasza-Darai Andrea az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy már egészen gyermekkora óta mondogatják neki, hogy miért ilyen vékony. Azt pedig mind jól tudjuk, hogy a bántalmazást nem csak fizikailag, hanem verbálisan is érthetjük, márpedig ebben az esetben erről beszélhetünk.


„Gyermekkorom óta hallgatom, hogy, úristen túl vékony vagy , valaki adjon már enni , hová lettek a melleid, a homlokom miatt pedig vágassak frufrut..stb. Órákig tudnám sorolni. Egész életemben ilyen volt az alkatom, a családom többi tagjának is. Aztán mikor várandós lettem és híztam 27,5 kilót akkor meg azzal volt a baja másoknak, hogy egyfolytában eszek, figyeljek magamra stb. holott csak minimálisan kívántam több ételt mint korábban és makk egészséges lányom született. Hosszú évekbe telt, míg elfogadtam magam mert rájöttem, hogy SENKINEK nem akarok megfelelni"

– mesélte el történetét Manker.

A bejegyzés ide kattintva olvasható.

A fentiekből is látható, hogy akárcsak az „átlagemberek", ugyanúgy a celebek, vagy közszereplők is küzdenek ezzel a problémával. Sőt ők sem tökéletesek, hiszen azért Mankerre valószínűleg elsőre sokan csak csettintenének, hogy: „ilyen egy tökéletes nő", mégis saját bevallása szerint rengeteg kritikát kapott már élete során.

Andrea bátorítja követőit, hogy ne akarjanak másoknak megfelelni!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!