Kiderült: hamarosan bejelentik az X-Faktor műsorvezetőjét - ifaktor
Mi is beszámoltunk róla, hogy az X-Faktor közösségi oldalán tette közzé, hogy hamarosan nagy bejelentést tesznek a jubileumi 10. évaddal kapcsolatban. Most az is kiderült, hogy miről fog szólni a bejelentés!


Elsőre egy új mentor bejelentésére lehetett számítani, netán a műsor kezdési dátumára, de magazinunk megírta, hogy lehetséges ugyanakkor az is, hogy az új műsorvezető (Lékai-Kiss Ramóna TV2-höz való távozása miatt – a szerk.) kilétére derül fény holnap.

A jelöltek közül az utóbbi hónapokban nagyrészt csak Majka nevét lehetett hallani, aki végül ismét a TV2-höz szerződött le, és a Sztárban Sztár leszek! zsűritagja lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!