Kiderült, hogy milyen nemű lesz Sáfrány Emeséék babája - ifaktor
Sáfrány Emese múlt héten az RTL Reggeli műsorában még nem tudta, hogy kislányt vagy kisfiút hordoz a szíve alatt. Akkor még a közelgő gender-partyról- nemfeltáró babaváró- mesélt.

.

Nos, azóta sor került a bababulira, amelyen kiderült, hogy kisfiúk lesz. Emesének egy lufit kellett kiszúrnia, melyből kék konfettik szóródtak szerteszét, így tudták meg a nagy hírt.

"Életünk nagy pillanata mikor megtudtuk gyermekünk nemét. Igazán különleges érzés volt kivárni, hogy milyen konfetti hullik ránk, főleg, hogy előtte rengeteget találgattunk, hogy vajon kislányunk vagy kisfiunk lesz. De így, hogy már tudjuk; kisfiunk lesz, kezdődhet egy újabb izgalmas szakasz, a név választás, a gyerekszoba tervezés és minden szükséges holmi beszerzése"- írja Emese.

Emese jelenleg félidőnél jár a terhességében, korábban elmondta, hogy szerencséje volt a rosszulléteket illetően, mert eddig teljes mértékben elkerülték őt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Vanessa Hudgens kijavította Kendall Jenner helyesírását

Pimasz és flegma módon írta át a poszt szövegét Hudgens.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!