Kiderült ki lesz az X-Faktor tizedik évadának műsorvezetője - ifaktor
X-Faktor 10. évadának logója

Az RTL Klub egyik legkedveltebb tehetségkutató műsora, az X-Faktor idén végre tényleg megrendezésre kerül és látható lesz szeptembertől a csatornán. A járványhelyzet miatt sajnos az előző évben elmaradt és helyette a Made in Karantén című műsort láthatták a tévé nézők.


A jubileumi évadtól számos változást várhatunk, köztük az eddigi évadok műsorvezetője, Kiss Ramóna átigazolt a Tv2 csatornájához, így ez egyértelmű változtatást igényelt a tehetségkutatóban. Most megtudtuk azt is, hogy ki váltotta őt le.

Miller Dávidot az utóbbi időben rendszeresen foglalkoztatta az RTL Klub. Kezdetben az Álarcos énekesben láthattuk őt felbukkanni a műsor legvégén, hiszen ő nyerte meg az énekes műsor második évadát a Banán jelmez alatt rejtőzve.

Ezután az RTL Reggelijében ő fogadta a műsor vendégeit, így ebben a formátumban már gyakorolhatta a műsorvezetést. Azonban egy X-Faktor egészen más jellegű show, így izgatottan várjuk, hogyan ugorja meg ezt a lécet Dávid.

Miller Dávid Instagram-oldalán közölte követőivel a hírt, de az X-Faktor hivatalos Instagram-oldalán is közzétették, ahol a komment szekcióban már most kap hideget és meleget is a sztár. Sok sikert kívánunk neki előre is!

„Hoppá👀
Ez milyen már?!😍 Már egy jó ideje dolgozom magamban ezt az infót, de csak most esett le, hogy ez tényleg meg fog történni. 😅 Nyilván nem tudok Balázs vagy Bence lenni, akik olyan könnyedén hoztak le minden adást, mintha a legtermészetesebb dolog lenne ott állni a színpadon. De ezt jó lenne hamar elsajátítani, és rajta is leszek! 🙋🏼♂️ Illetve azon, hogy minél jobban önmagam legyek, és jól érezzem magam!🤷🏼♂️
De senki ne aggódjon, idegesítő leszek! #xfaktor"

– árulta el a nagy hírt követőinek Dávid.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!