Kiderült kinek szurkol a Bajnokok Ligájában Stohl András és a kisfia - ifaktor
Stohl András a képen
Stohl András és kisfia óriási szurkolást rendezett otthonukban a Paris Saint Germain-Bayer München BL-negyeddöntőn, ahol a franciák sikeréért szorítottak.


Ráadásul nem is eredménytelenül. Ugyan a párizsiak 1-0-s vereséget szenvedtek a bajoroktól, de mivel az első mérkőzést 3-2-re megnyerték idegenben lőtt több góllal ők jutottak a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

A színész posztjából az is kiderült, hogy igazából a Juventus a kedvenc csapatuk, de mivel ők már búcsúzni kényszerültek a sorozattól, ezért a második kedvencüknek a PSG-nek szurkolnak mostantól.

„Óriási szurkolás volt otthon tegnap este😁
Miután a Juventus kiesett elkezdtünk a második kedvencnek, a PSG-nek szurkolni🥳 Bár mindent megpróbált a kis drágám, hogy ébren maradjon félidőben azért elaludt. Reggel viszont fülig érő szájjal fogadta a hírt, hogy negyeddöntősök vagyunk"

– írta Instagram- bejegyzésében a TV2 sztárja.

Igaz a kiírásába egy kis hiba csúszott, ugyanis a PSG ezzel a sikerrel nem a negyeddöntőbe, hanem már az elődöntőbe jutott, úgyhogy Andrásék legközelebb még nagyobb szurkolást rendezhetnek a Manchester City elleni mérkőzésen, és akkor már lehet a kisfiának is összejön, hogy végig tudja nézni a meccset.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!