Kiderült Nick Jonas egyik nagy álma - ifaktor
Kiderült Nick Jonas egyik nagy álma

Az amerikai énekes már több filmben is szerepet vállalt korábban, most egy interjúban elmondta, hogy van egy olyan álombeli szerepe is, amit a jövőben nagyon szívesen eljátszana.


Nick Jonas az Apple Music-nak adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy reméli lesz alkalma arra, hogy egyszer eljátssza egy filmben Bruce Springsteen-t. A Főnök becenévre hallgató Grammy-díjas énekes az egyik példaképe Nicknek, így nem véletlen hogy ez a szerep az álma a 28 éves előadónak.

Az interjúban azt is elmondta, hogy reméli megfelelő fülekre talál ez az üzenet és valamilyen módon elmesélheti majd az énekes legenda történetét. Jonas az egyik Bruce Springsteen-nel kapcsolatos élményéről is beszélt:

„Két évvel ezelőtt láttam Los Angelesbe, ahogy a rock-ikon színpadra lép, ez egy csodálatos élmény volt számomra és inspiráló is volt a művészetemre. Egész életemben a rajongója voltam és végre élőben is láthattam."

(Daily Mail)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!