Ők lesznek a Konyhafőnök kistestvérének a zsűritagjai - ifaktor
Mestercukrász logó
Az már korábban napvilágot látott, hogy a TV2-től a közelmúltban szerződtetett Liptai Claudia fogja vezetni az A Konyhafőnökédesszájú" verzióját, a Mestercukrászt, de mostanra a zsűritagok személyére is fény derült.


Liptai Claudia mellett – lévén a műsorvezetőnő cukrász végzettsége révén zsűrizni is fog – Juhos József és Enzsöl Balázs is ítéletet fog mondani a versenyzők felett.

Juhos 19 évesen került a budapesti Városligetben található világhírű étterem cukrászatára, ahol először cukrászsegédként, majd főcukrászként, végül executive chef-ként dolgozott összesen 17 évet.

Vele ellentétben Enzsöl Balázs végzettségét tekintve közgazdász, és a gasztronómiával csak 2005-ben kezdett foglalkozni. Szakmai pályafutását mosogatóként kezdte, 2009-ben már főszakácsként dolgozott Angliában. 2013-ban döntött úgy, hogy kifejezetten a desszertekre specializálódik, majd három évvel később már Michelin-csillagos éttermek desszertkínálatért felelt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!