Kiderült, Ruby Rose nem sérülés miatt hagyta ott a Batwoman szerepét - ifaktor
Ruby Rose fekete háttér előtt kék ingben egy fotózáson

Tavaly jelentette be, hogy kilép, most megtudtuk mi az oka!


Amikor tavaly Rose kilépett a Batwoman sorozatból, sokan hónapokig találgattak, hogy azért lehetett, mert valami sérülést szedett össze, esetleg nem bírta a strapát. Azonban erről szó sincsen.

Rosenak nemrégiben volt egy interjúja a Kyle and Jackie O Showban ahol elmondta, hogy azért hagyott fel a szerep megtestesítésével, mert allergiás lett.

„Kiderült, hogy allergiás vagyok a latexra."
„Rosszabb és rosszabb lett a helyzet, mert ahogy egyre többet érintkezel az anyaggal, egyre több reakciót vált ki. Amikor a végén levettem a maszkot, az arcom tiszta kiütés volt és a torkom is teljesen oda volt. Olyan volt, mintha egy horror filmből léptem volna ki."

Rose akkor így nyilatkozott:

„Megvolt a műtét és rá 10 napra már vissza is mentem dolgozni, ami talán nem volt a legjobb ötlet. Az emberek többsége nagyjából 1-3 hónapot hagynak ki, miután visszatérnek dolgozni, szóval ebben a kontextusban, rendkívüli nehéz volt ez így. Ameddig egy műsor, vagy film főszereplője vagy és mindegy, hogy akció vagy érzelmes filmről van szó, akárhogy is, de stresszes."

Egyébként Rose helyét mint Batwoman, Javicia Leslie vette át és vele folytatódott tovább a sorozat, aminek a 3. évada októberben kerül a képernyőkre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!