Kiderül Young Béci gyermekének neme - ifaktor

A hazai népszerű rapper, Young Béci nem olyan rég megosztotta közösségi oldalán követőivel az örömhírt, miszerint párja közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Legújabb Instagram-posztjában Béci egy videó formájában mutatta meg, hogyan tudták meg gyermekük nemét.


A videó igen meghatóra sikerült, ugyanis nem szokványos módon tudta meg a szerelmespár gyermekük nemét. A felvételt egy hó fedte erdőben készítették, ahol színes füstbombát eresztettek szabadjára és a füstfelhő rózsaszínűvé vált. Ekkor tudták meg, hogy gyermekük kislány lesz.

A videó további részében gyönyörű vágóképeket láthatunk, ahogyan a fehér tájon a rózsaszín füstfelhő cikázik és a sztárpár meghatódva ölelkezik. Az influenszerek posztja alá rengeteg hozzászólás érkezett, köztük LL. Junior, Király Viktor és Herceg Dávid is gratulált a zenésznek.

„Norina & Béci első közös babájuk neme"

– írta Béci közösségi oldalán.

Gratulálunk a párnak és sok egészséget kívánunk születendő gyermeküknek!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Az M4 Sport után Csisztu Zsuzsával sem készített interjút Cristiano Ronaldo

Tegnap a Puskás Arénából élőben jelentkező Tihany Viktor mondta el, hogy az M4 sport szeretett volna Cristiano Ronaldoval egy interjút készíteni, de kiderült, hogy az aranylabdás klasszis és a szövetségi kapitány, Fernando Santos is csak az UEFA-nak ad exkluzív interjút.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!