Kiesett a TV2 Sztárban Sztárból Miss Mood. Nézd meg online. - ifaktor

Élete első televíziós versenyszereplése volt, mégis nagyszerűen állta a sarat a TV2 Sztárban Sztár című műsorának legutóbbi kiesője, Mező Dorottya, alias Miss Mood. Az énekesnő utolsó produkcióiban Camila Cabello, valamint a kanadai The Weeknd bőrébe bújt.Az énekes-influenszer természetesen posztolt is az egyik produkció előtt.

"Hogy tetszett? Nagyon köszönöm a szavazataitokat, nagyon hálás vagyok Nektek! Mindjárt jövünk a duett produkciónkkal, ahol újra velem tudtok tartani, ha tetszik, és a műsor végén az extra körben is! Ti vagytok a legjobb csapat, de tényleg"

– írta posztjában Miss Mood.

Friss

Nicolas Cage felismerhetetlen az új filmjében

A díjnyertes szarvasgomba-túró disznót elrabolták, Cage pedig a végsőkig megy, hogy visszaszerezze.

Az Oscar-díjas színész új filmje, egy thriller-dráma lesz, amiben ő játssza Rob karakterét, aki szarvasgomba vadászként hátra hagyta az eddigi életét és elköltözött a fák közé az erdőbe. Egyetlen útitársa, a saját, díjnyertes, szarvasgomba-túró disznója.

Azonban egy támadást követően, betörtek a kabinjába és elrabolták a disznót, aminek Rob a keresésére indul. Visszatér Portlandbe, hogy felfedje kilétét annak, aki ezt tette vele. Rob karaktere belekényszerül a helyzetbe, hogy visszatérjen régi életének foszlányaihoz, ezt pedig a rendező rengeteg pszichés és érdekes fordulattal forrósította.

Ajánljuk figyelmedbe, a Michael Sarnoski által rendezett, 'PIG' című filmet, amelynek főszereplője, Nicolas Cage.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!