Kifakadt a Facebookon Zlatan Ibrahimovic - ifaktor

Az olasz AC Milan labdarúgója, azért borult ki a játékgyártó cégre, mivel engedély nélkül használják az arcát és nevét a FIFA 21 videójátékban. Aggályainak a legnagyobb közösségi portálon adott hangot.


Zlatan Ibrahimović

„Ki adott engedélyt arra az EA Sportsnak, hogy a nevem és az arcom használja? Teljesen biztos vagyok abban, hogy sem a FIFA-nak, sem a FIFpro-nak nem adtam erre engedélyt. Valaki profitot termel a nevemmel és az arcommal évek óta, anélkül, hogy megegyezett volna velem. Itt az ideje egy vizsálatnak"

– kérte számon a Facebookon az EA Sportsot a svéd óriás.

Zlatan kifakadása több szempontból is érdekes. Először is jómaga már évek óta szerepel a játékban, másodszor pedig több ezer játékos arca és neve van benne a FIFA-sorozatban immár évek óta.

Ismervén a svéd habitusát, könnyen megeshet, hogy ez mindössze egy furcsa tréfa részéről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Rubint Réka: "Nagyon hiányoznak már az Alakreform edzések"

Réka Instagram-oldalán tett közzé néhány videót, amelyek az Alakreform óráiról érkeztek. Az ország első számú fitneszladyjének nagyon hiányzik, hogy rendesen tarthasson edzéseket, amelyekkel rendszerint megtölt egy csarnokot.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!