Kifakadt a Facebookon Zlatan Ibrahimovic - ifaktor

Az olasz AC Milan labdarúgója, azért borult ki a játékgyártó cégre, mivel engedély nélkül használják az arcát és nevét a FIFA 21 videójátékban. Aggályainak a legnagyobb közösségi portálon adott hangot.


Zlatan Ibrahimović

„Ki adott engedélyt arra az EA Sportsnak, hogy a nevem és az arcom használja? Teljesen biztos vagyok abban, hogy sem a FIFA-nak, sem a FIFpro-nak nem adtam erre engedélyt. Valaki profitot termel a nevemmel és az arcommal évek óta, anélkül, hogy megegyezett volna velem. Itt az ideje egy vizsálatnak"

– kérte számon a Facebookon az EA Sportsot a svéd óriás.

Zlatan kifakadása több szempontból is érdekes. Először is jómaga már évek óta szerepel a játékban, másodszor pedig több ezer játékos arca és neve van benne a FIFA-sorozatban immár évek óta.

Ismervén a svéd habitusát, könnyen megeshet, hogy ez mindössze egy furcsa tréfa részéről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!