Kigyógyult a koronavírusból Török Ábel - ifaktor
török ábel
Ábel a kiírás alapján 13 napja fertőződött meg, noha erről mi nem feltétlen tudhattunk, hiszen a megbetegedésről külön posztot nem találtunk az Insta-oldalán, de aki a YouTube-on is követi az influenszert ez tudhatott a betegségről, hiszen egy teljes videó készült hozzá.


„3 nap bezártság után, és 3 nap tünetmentességgel kitettem újra a lábam a szabad levegőre"

– kezdte bejegyzését megkönnyebbülve Ábel az Instagram-oldalán, aki elkapta a Covid-19 vírust.

„Amúgy tök rossz, mert elkezdtem a koronavírus előtt rendesen enni és edzeni és a testmozgást most szüneteltetnem kell még egy ideig A következő hetekben még erőteljesen pihizek, és azután megyek majd mindenfajta szűrésre is. Vigyázzatok magatokra!"

– folytatta a YouTuber.

„3 hete újra elkezdtem figyelni a rendszeres testmozgásra és az egészségesebb kajálásra! Már most meglátszik a kis extra izom. Nyárig nincs megállás...ha máshol nem is, a Balatonon majd a vizibiciklin tudok flexelni a kockahassal"

írta egy korábbi bejegyzésében az új hobbijáról.

Amint a cikk elején említettük Ábel egy videóban jelentette be, hogy megfertőződött. A YouTuber, azonban saját csapdájába esett, hiszen néhány nappal korábban ő maga kívánta azt, hogy fertőződjön meg, hiszen így nyugodtabban mozoghat majd a későbbiekben. Utólag már egészen biztos, hogy máshogy gondolja...

A videót már „felépülőben" készítette, de elárulta, hogy nem úszta meg a köhögést, valamint a szaglás és ízlelés elvesztését sem, sőt vesefájdalma is volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!