Kihagyja az angolok elleni találkozót Robert Lewandowski - ifaktor
robert lewandowski
Az elmúlt évben a világ legjobb játékosának választott csatár – a lengyel szövetség hétfői közleménye szerint – térdérülés miatt nem lehet ott szerdán este a Wembleyben – írja az NSO.


Lewa ugyan a közösségi oldalán már beharangozta az angolok elleni összecsapást, azonban olybá tűnik, ennek ellenére ő maga mégsem lesz bevethető a szigetországi csapat ellen. A Bayern klasszisa a VB-selejtezősorozat első mérkőzésén, a Magyarország-Lengyelország találkozón is betalált a hálóba. Mindezt úgy tette a lengyel, hogy a mérkőzés nagy részén mindenféle veszély nélkül játszott a magyar kapura, de a végén mégis ő vitte be a 3-3-as döntetlent érő találatot.

A gólvágóra 5-10 napos regeneráció vár, ezáltal kérdésessé vált a játéka a Bundesliga szombati rangadóján, amelyen a Bajnokok Ligája-győztes, és egyben jelenlegi éllovas Bayer München Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik csapatához, a második helyen álló RB Leipzighez látogatnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!