Kihirdették a Sztárban Sztár leszek! mestereit – Majka is visszatér a műsorba - ifaktor
tv2 sztárban sztár leszek

A TV2 zászlóshajójának számító Sztárban Sztár franchise tehetségkutató változata tavaly előtt indult útjára. Sajnos az előző év pandémiás és korlátozásokkal teli időszakának hála 2020-ban nem tudott elindulni a műsor, így a hagyományos Sztárban Sztár futott – amely egyébként az egyik legjobb évad lett!2021-ben azonban visszatér a Sztárban Sztár leszek!. A zsűriben két változtatás történt: Bereczki Zoltán helyett az a Majka lesz mester, aki sokáig úgy tűnt, hogy nem szerepel a TV2-nél huzamosabb ideig, ugyanis nem kötött új szerződést a csatornával – sőt az X-Faktornál is szóba került a neve...

A mási változás pedig Horváth Tomi megüresedett székének a betöltése, amelyet a hagyományos Sztárban Sztár műsorban már bizonyított, Köllő Babett kapott meg. Horváth Tomi a Dancing with the Stars című táncverseny alatt húzta ki a gyufát a kereskedelmi TV-nél, majd a médiában folytatott üzengetés vége az lett, hogy egyik fél sem akar a másikkal dolgozni azóta sem.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!