Kijött Király Viktor legújabb dala - ifaktor
Viktornak tavaly novemberben jelent meg az első közös dala, amely a világhírű francia dj, Bob Sinclar gondozásában látott napvilágot.


„Jó reggelt mindenki! Jó hírem van! Már megjelent @spotify -on az új dalunk @janeesound - al ! Nagyon büszke vagyok, hogy annyira sikeres volt az előző dalunk a #thisishowalk hogy @bobsinclar újra teljes mértékben támogatja az új projektet! Nagyon nagy királyság! Remelem bejön nektek! Igazi nyár indító"

– jelentette be Viktor az újabb koprodukciót a közösségi oldalán.

„Körülbelül egy éve Amszterdamban megismerkedtem egy Janee nevű zenésszel, aki mutatott egy alapot, amelyre írtam szöveget és dallamvezetést. Aztán szinte el is felejtődött, mígnem kaptam egy e-mailt Bob Sinclartől, hogy szeretné kiadni. Álomszerű a dolog, pedig először féltem, nem lesz szerepem, de igen"

nyilatkozta a Blikknek korábban.

Viktor mostani száma szintén Janee-vel közösen készült, és már hallgatható a Spotify alkalmazáson.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!