Kikezdték a kommentelők Nagy Benedeket - ifaktor
Magyarország egyik legnépszerűbb youtubere, Nagy Benedek, vagyis Benipowa az Instagram-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyen a Puskás Ferenc Stadionban látható. Néhány komment nem egészen pozitív volt...


„Azért kellet stadiont épiteni hogy jól menő magyar youtuberek itt fotózkodjanak. Gratulálok. Siralmas ez a Magyarország."

– írta egy kommentelő, míg sokan a „kis pénz, kis foci" idézetet tették közzé, utalva Puskás Ferenc klasszikus idézetére.

Benipowa egyébként a különböző „tagelések" alapján úgy tűnik, hogy önkéntesként fog közreműködni a részben hazai rendezésű Európa bajnokságnak, amelyet 2020-ról a világjárvány miatt 2021-re halasztottak.

Az EB-n a magyar labdarúgó-válogatott is érdekelt lesz, akik a világbajnoki címvédő Franciaországgal, az EB-címvédő Portugáliával és Németországgal találkoznak a csoportkörben (ebből kétszer a Puskásban játszanak Budapesten – a szerk.).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!