Kim Kardashian 7 milliós Janet Jackson ruhája - ifaktor

A fényűzést mindig lehet egy újabb szintre emelni. Jól csinálod Kim!


Kim Kardashian 25 ezer dollárt, átszámítva kb. 7 millió 300 ezer forintot költött egy aukción csak azért, hogy megszerezze Janet Jackson, az 'IF' videóklipjében hordott ruháját, mivel ő is hatalmas rajongója az énekesnőnek.

A 40 éves TV-sztár így fejezte ki tiszteletét a most 55. életévét ünneplő énekesnőnek.

Az énekesnő szintén Instagram sztorijában válaszolt Kim frissen szerzett gráljára.

Maga az ikonikus ruhadarab, fekete hasított bőrből készült, a mellkasánál elefántcsont színű bevágásokkal, valamint teljes fekete fűzősorral egészen a ruha aljától a tetejéig.

Az aukciósház Twitteren fejezte ki háláját és köszönetét Kimnek, amiért megnyerte az aukciót erre az ikonikus darabra az 'IF' videóklipből.

Ezt a 3 napos aukciót Janet Jackson 55. születésnapja alkalmából hozták létre és több mint 1000, az énekesnő karrierjét meghatározó ruhadarab kelt el.

Martin Nolan, a Julien's aukciósház ügyvezetője így kommentálta a három napos rendezvényt:

„Mindig megcsodálom, amikor egy híresség annyira oda van egy másik hírességért, hogy minden vágya megszerezni valamit, az ő kollekciójából."
„…A fantasztikus Janet Jackson ruhadarabjai egyedülállók, hiszen ennyi év után is ilyen szépen voltak tárolva, szinte érintetlen állapotban."

Az énekesnő nem a visszavonulást, hanem az újrakezdést tervezi és ezzel az aukcióval tökéletes lehetőséget biztosított magának és másoknak is a lelki boldogság kiteljesedésére. Ezek a ruhák a történelem fontos darabjaivá váltak. Ezentúl minden új, így Jackson biztosított mindenkit, hogy van még benne és ezt meg is fogja mutatni, ez pedig nem mást, mint egy új projekt.

Kíváncsian várjuk, hogy a legendás énekesnő milyen új dologgal rukkol elő, addig pedig Isten éltesse sokáig a popsztárt, Janet Jackson-t!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Sánta-Széphalmi Juliska túl van műtétén

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű táncosnő, Sánta Juliska egy komoly műtétre várt, ami akár karrierjét is befolyásolhatja. Juliska Instagram-oldalán posztolt először a térdműrét után.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!