Kim Kardashian elérte a 200 millió követőt - ifaktor

A Kardashian-klán egyik legnépszerűbb tagja, Kim Kardashian a napokban elérte Instagram-oldalán a 200 milliós követőtábort. Egy poszttal hálálta meg követőinek, hogy ilyen rengetegen szeretik őt és kíváncsiak az életére.


A már negyven éves édesanya, színésznő, modell és influenszer egy szelfi sorozattal köszönte meg a 200 millió követést, amit rajta kívül nagyon kevés embernek sikerült elérnie. Azt hiszem nem túlzunk, ha azt mondjuk: Kim igazi világsztár.

Kimnek ez természetesen nem csak annyit jelent, hogy sokan szeretik. Óriási felelősséggel is jár, hogy ennyien felnéznek a külföldi világsztárra. Posztját közel négymillió ember kedvelte és több mint 15 ezer gratuláló hozzászólás érkezett.

„200 MILLIÓ! Nagyon szépen köszönöm a szeretetet!"

– üzente Kim követőinek Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!