Kim Kardashian elérte a 200 millió követőt - ifaktor

A Kardashian-klán egyik legnépszerűbb tagja, Kim Kardashian a napokban elérte Instagram-oldalán a 200 milliós követőtábort. Egy poszttal hálálta meg követőinek, hogy ilyen rengetegen szeretik őt és kíváncsiak az életére.


A már negyven éves édesanya, színésznő, modell és influenszer egy szelfi sorozattal köszönte meg a 200 millió követést, amit rajta kívül nagyon kevés embernek sikerült elérnie. Azt hiszem nem túlzunk, ha azt mondjuk: Kim igazi világsztár.

Kimnek ez természetesen nem csak annyit jelent, hogy sokan szeretik. Óriási felelősséggel is jár, hogy ennyien felnéznek a külföldi világsztárra. Posztját közel négymillió ember kedvelte és több mint 15 ezer gratuláló hozzászólás érkezett.

„200 MILLIÓ! Nagyon szépen köszönöm a szeretetet!"

– üzente Kim követőinek Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!