Kim Kardashian éppen válik, mégis ott volt Kanye album bemutatóján - ifaktor

Lehet, hogy már nem alkotnak egy párt, azonban egymás sikerének így is örülnek.


Kim Kardashian és Kanye West éppen válnak, de ez nem azt jelenti, hogy ne örülhetnének a másiknak. Ezt pedig legutóbb Kanye 10. stúdió albumának bemutatóján tette meg Kim.

Kim és 4 gyermekük North, Saint, Chicago és Psalm, is ott voltak az atlantai Mercedes-Benz stadionban, ahol Kanye bemutatta néhai édesanyjáról elnevezett albumát, a „Donda"-t.

Egy biztos, annak ellenére, hogy a sztárok nem alkotnak már egy párt, leszögezték, hogy fontos egymás mellett kiállni és támogatni a másikat. Kim és a gyerekek mellett ott volt Khloe Kardashian is, aki testévérnek nevezte Kanyet.

Az első betekintést a „Donda" albumból egy Beats reklám keretein belül kaphattuk, ahol a „No Child Left Behind" című számot hallhatjuk a reklámfilm főszereplője nem más, mint Sha'Carri Richardson, aki édesanyja elvesztése után marihuánát fogyasztott, így kitették az olimpiai sprinter keretből (Richardson komoly érem esélyes lett volna).

Kim 7 év után adta be a válópert és vált szingli anyává. Azóta Kanye Westet már összehozták Irina Shaykkal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!