Kim Kardashian fehérneműit viseli majd Tokyoban az amerikai válogatott - ifaktor

A Skims hivatalosan is a TEAM USA partnere.


Az amerikai válogatott sportolók, Kim Kardashian márkájának sport melltartóiban, fehérneműiben és egyéb ruházataiban fognak pályára lépni.

Kardashian egy Twitter-posztban jelentett be, hogy márkája a Skims, biztosítja majd az amerikai válogatott számára, a fehérneműket, aláöltözeteket, pizsamákat és egyéb ruházatokat Tokyoban.

Ugyanez fellelhető lesz majd a paralimpikonoknál is.

„10 éves korom óta, az Olimpiának szinte minden részletéről tudtam a nevelőapukámtól. Az, hogy láthatom az olimpikonokat versenyezni, még inkább megerősíti bennem azt az elhivatottságot és megbecsülést, amit megtestesít az Olimpia."

írta Kardashian.

Ezen kollekció darabjai a Skims hivatalos weboldalán is elérhetőek, így nem kell félnie senkinek attól, aki szimpatizál az amerikai válogatottal, hogy lemarad a szurkolói cuccokról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!