Kim K. gyűrűt és esemény utáni tablettát kapott rajongójától - ifaktor

Mindenki szereti a meglepetéseket, de erre még Kim sem számított. A biztonsági csapata azonban bizonyította, hogy nem a semmiért dolgoznak.


Kim Kardashian biztonsági csapata, ismét tovább növelte megbecsülési rátáját azzal, hogy egy nem mindennapi csomagot szűrtek ki Kim leveles dobozából.

A csomagban egy gyémántgyűrű és egy esemény utáni tabletta volt, amit a divatmogul közvetlen címére küldtek. A biztonsági csapat arra a férfira gyanakszik, aki több alkalommal is megjelent már a ház körül, mint hívatlan vendég.

A biztonsági emberek egyik legfontosabb feladata, hogy soha ne jussanak el Kimhez, az ehhez hasonló, furcsa ajándékok.

A gyanított férfi, elsőként februárban jelent meg Kim háza előtt azzal az indokkal, hogy látni szeretné. Majd ezt követően újra és újra felbukkant. Sokan a szomszédságból azt mondják, hogy a férfi vacsorázni vitte volna. Ezen felül online is folyamatosan zaklatta. Legutolsó megmozdulása egy saját kezűleg szerkesztett házassági papír volt, amin az ő nevük állt.

A férfi közösségi oldalai azóta tiltva és Kim csapata erősen gondolkodik azon, hogy perre vigye az ügyet.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!