Kim Kardashian-t beperelték, mert nem adott fizetést - ifaktor

A tv-sztár elmulasztotta fizetési kötelezettségeit ami az ellátást és a fizetést illeti, ezért jogi következményekkel nézhet szembe.


A ház körül tevékenykedő külsős munkaerő még nem nevezte meg az összeget, amit kérnek kárpótlásként a sztártól, ugyanakkor más források szerint a 7 felperes, akár 25 ezer dollárt, mintegy 7 millió forintot kérhet számon, jogi úton.

A munkát a Kardashian-villában, Hidden Hills-ben végezték a munkások, ahol az ott élők egy irtó szoros közösséget alkotnak egymással. A munkások azzal vádolták meg Kardashian-t, hogy 10%-ot visszatartott a fizetésükből, amiből a kötelező munka utáni adójukat fizették volna a munkások. A munkások állítólag be sem voltak jelentve.

Egy Los Angeles-i ügyvéd, Frank Kim szerint,

„ A felperesek sosem kaptak bizonylatot, számlát a munkájukról, a fizetésük nem volt rendszeres, nem kapták meg a nekik járó ebédszünetet és pihenőidőt, nem kaptak semmit, amivel rögzíteni/jelenteni tudták volna a dolgozott óráikat, nem fizették ki nekik a ledolgozott munka teljes összegét, nem fedezték a költségeiket, valamint nem fizettek túlóra díjat sem, valamint megtagadták tőlük a bérüket, a munkaviszonyuk megszűnésekor."

Kardashian képviselete is nyilatkozott az esetről, miszerint közvetlen a sztár nem perelhető be, ugyanis egy közvetítőn keresztül érkeztek a munkások hozzá.

„Ezeknek a munkásoknak a felvételét és kifizetését egy közvetítő cég volt hivatott intézni, akit Kim megbízott, hogy tartsák rendben a házat. Kim, mint magánszemély, nem képezi részét ennek a megállapodásnak a közvetítő cég, valamint a munkavállalók között, továbbá nem tehető felelőssé azért, hogy a közvetítő cég, hogyan kezeli az üzleti dolgait és megállapodásait az ő munkavállalóival. Kim mindig pontosan fizetett a közvetítőnek, így reméli, hogy a munkások és a közvetítő közötti ellentétek mihamarabb megoldódnak."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Miskovits Marci megvadította közönségét -videó

K-OSZ TV Marci bizony felpezsdítette a hangulatot Debrecenben.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!