Kínai boltban vásárolt Csecse Attila - ifaktor

A vicces influenszer, Csecse Attila kedvenc YouTube-videó sorozatának (Furcsa cuccok a kínaiból) negyedik részét készítette el, amelyben Magyar Barbi vendégeskedett. A vloggger csatornáján ezelőtt csak egyszer láthattuk Barbit, annak a videónak is óriási sikere lett.


Attila furcsábbnál furcsább dolgokat vásárolt a kínaiban, a különböző karácsonyi tárgyakat pedig egy tízes skálán értékelte Barbival közösen. A videóban a zsiráfos-rénszarvasos szemüvegtől kezdve a táncoló karácsonyfáig mindenféle extra kütyüt láthatunk.

A felvétel egyik legviccesebb momentuma, amikor Barbi véletlen kilövi a party-poppert, és az egész szobát elárasztja az ezüst flitter. Attila természetesen egyből meg is mutatja nekünk, hogyan fest a helyiség a félresikerült akció után.

A videó legvégén az is kiderül, melyik kínai tárgy volt az influenszerek kedvence.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Rá sem lehet ismerni Opitz Barbira legújabb fotóján

Az X-Faktor győztes énekes a közösségi oldalán osztott meg egy képet magáról, amelyen edzőruhában pózol. Eddig ebben semmi különleges nincsen, azonban a képen egy hatalmas változás is megfigyelhető rajta.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!