Kipróbált egy TikTok-szépségápolási trükköt, majdnem megvakult - ifaktor
Kipróbált egy TikTok-szépségápolási trükköt, majdnem megvakult

Az ausztrál Big Brother nemrég kiesett szereplője, Tilly Whitfeld egy TikTok-videóban látott szépségápolási trükköt tesztelt, aminek a lényege, hogy kamuszeplőket varázsoljon arcára. A kísérlet igen balul sült el.


Tilly a reality műsorban való szereplésének ideje alatt egyetlen egyszer sem mutatta meg arcát, minek okát most árulta el Instagram-oldalán. A TikTokos kísérlet ugyanis nagyon durván elfertőzte arcát, mert a festék, amit rendelt hozzá ólmot tartalmazott.

A külföldi celeb megmutatta Instagram-oldalán, hogyan fest az arca és óva intette követőit a hasonló tesztelgetésektől, kérte, hogy mindenki inkább forduljon profi kozmetikushoz.

A bejegyzéseben összesen nyolc fotót is láthatunk Tilly arcáról és az is jól látható, hogy a szemeire is keményen ráhúzódott a fertőzés, amitől kis híján megvakult a lány.

„Azok számára, akik azt kérdezik, miért viseltem a kék agyag arcmaszkot a show alatt. Így nézett ki az arcom egy héttel a villába lépés előtt, ezért sminkeltem mindig, és takartam az arcomat. Ez annak a kísérletnek az eredménye, hogy megpróbáltam eltávolítani a hegeket, amelyeket magamnak okoztam, és megpróbáltam megismételni egy otthoni szépségápolási eljárást, amelyet egy tik tok videóban láttam 2 hónappal a nagy testvér előtt"

- kezdte történetét Tilly, majd így folytatta:

„Kórházba kerültem, átmeneti látásvesztéssel a szememben a duzzanat miatt, és nagyon beteg voltam a fertőzés miatt, nem beszélve arról, hogy az arcom kissé felismerhetetlen volt"

- olvasható a bejegyzés végén.

Ha valami, akkor ez igen tanulságos és elrettentő példa lehet mindenki számára az otthoni, videókból tanult szépségápolás ellen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!