Király Viktor Instagramon zenél a követőinek - ifaktor
Az énekes már többször beszélt róla, hogy borzasztóan hiányoznak neki az élő koncertek, sőt az újévi kívánsága is ez volt, hogy 2021-ben hagy léphessen fel újra közönség előtt.


„Sziasztok! Annyian írtátok hogy még hallani akartok tőlem ilyen otthoni Cover-okat. Hogy csináltam gyorsan még egyet! Ez most a Calum Scott Dancing On My Own. Annyira imádom az ilyen egy szál zongoras/éneklos dalokat hogy hamarosan megjelenik egy saját magyar nyelvű szerzemény. Addigra is lehet hangolódni ezzel a itthoni " unatkozom " 😂 feldolgozással!"

– írta a videóhoz Viktor.

Az egykori Megasztár győztes tehát ezúttal még csak az Instagramon énekelt a rajongóknak, miközben egy szál zongorán kísérte magát, de reméljük hamarosan már egy élő koncert keretein belül is hallhatjuk Viktort. Mi már nagyon várjuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!