Király Viktor Instagramon zenél a követőinek - ifaktor
Az énekes már többször beszélt róla, hogy borzasztóan hiányoznak neki az élő koncertek, sőt az újévi kívánsága is ez volt, hogy 2021-ben hagy léphessen fel újra közönség előtt.


„Sziasztok! Annyian írtátok hogy még hallani akartok tőlem ilyen otthoni Cover-okat. Hogy csináltam gyorsan még egyet! Ez most a Calum Scott Dancing On My Own. Annyira imádom az ilyen egy szál zongoras/éneklos dalokat hogy hamarosan megjelenik egy saját magyar nyelvű szerzemény. Addigra is lehet hangolódni ezzel a itthoni " unatkozom " 😂 feldolgozással!"

– írta a videóhoz Viktor.

Az egykori Megasztár győztes tehát ezúttal még csak az Instagramon énekelt a rajongóknak, miközben egy szál zongorán kísérte magát, de reméljük hamarosan már egy élő koncert keretein belül is hallhatjuk Viktort. Mi már nagyon várjuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!