Király Viktor Instagramon zenél a követőinek - ifaktor
Az énekes már többször beszélt róla, hogy borzasztóan hiányoznak neki az élő koncertek, sőt az újévi kívánsága is ez volt, hogy 2021-ben hagy léphessen fel újra közönség előtt.


„Sziasztok! Annyian írtátok hogy még hallani akartok tőlem ilyen otthoni Cover-okat. Hogy csináltam gyorsan még egyet! Ez most a Calum Scott Dancing On My Own. Annyira imádom az ilyen egy szál zongoras/éneklos dalokat hogy hamarosan megjelenik egy saját magyar nyelvű szerzemény. Addigra is lehet hangolódni ezzel a itthoni " unatkozom " 😂 feldolgozással!"

– írta a videóhoz Viktor.

Az egykori Megasztár győztes tehát ezúttal még csak az Instagramon énekelt a rajongóknak, miközben egy szál zongorán kísérte magát, de reméljük hamarosan már egy élő koncert keretein belül is hallhatjuk Viktort. Mi már nagyon várjuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!