Király-Virág Anita dilemmában! Gyereke már most hiányzik - ifaktor
Király Virág Anita és Király Viktor kisfiukkal ülnek egy sötét színű nádülőn

Már most nehezen viselni kisbabája hiányát nyaralásán Király-Virág Anita.


Minden újszülött érkezésekor az anyuka legtöbb figyelme egyértelműen a picire összpontosul, ezzel az apát némelyest háttérbe szorítva.

Azonban elengedhetetlen, hogy a párok néha saját magukra is fordítsanak időt, hogy ápolni tudják szerelmüket. Azonban a kérdés felmerülhet: ugyan mennyi időre szabad a kicsit egyedül hagyni más emberekre, akár családtagokra bízva és mennyire tesz jót ez hosszú távon.

Király Viktor feleségét legújabb posztjában vidám mosollyal, egy boros pohár társaságában láthatjuk nyaralásukon. Virág kettesben tölti idejét férjével Opatijában, ám mégis kétségek között van kisfia távolléte miatt, őt ugyanis ezúttal nem vitték magukkal.

A posztot ide kattintva éritek el.

Virág óránként kér jelentést kisfia hogylétéről édesanyjától, akivel a pici jelenleg van. Elmondása szerint kell még nekik pár nap, hogy kiderüljön mennyire is bírják kisfiuk nélkül.

A kommentelők között megoszlanak a vélemények a kisbaba nélkülözéséről. Van, aki egy pillanatra sem tudná gyermekét egyedül hagyni, de van olyan is, aki viszont kitart állítása mellett, mi szerint minden házaspárnak szüksége van énidőre is és, hogy ne csak mint szülők legyenek jelen egymás életében, hanem újra mint egy pár is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!