Király-Virág Anita egy percre sem tudja elengedni kisfiát - ifaktor

Király-Virág Anita elmesélte, hogy a lehető legtöbb időt tölti kisbabájával, Kolennal, akit háztartási feladatai közben is szeret maga mellett tudni.


Egy kisbaba születése teljesen megváltoztatja az ember életét. Sokszor szembesülhetünk vele, hogy időnk és figyelmünk legnagyobb részét tölti ki a gyereknevelés.

Így van ezzel Király Viktor felesége is, Anita. Legutóbbi Instagram-posztjából megtudhatjuk, hogy minden szabad percét próbálja kisfiának szentelni. Nem képez kivételt ez alól a ház körüli feladatok ellátása sem.

Anita, ha éppen mos, vagy éppen tereget, kisfiát akkor sem engedi el óvó anyai tekinetének sugarán kívülre. Viccesen jegyzi meg, hogy Kolen most talán alaposan megfigyeli anyukája tüsténkedését és, ha megnő, majd ő maga fogja elvégezni a mosást, vagy éppen a szárítást és teregetést.

A posztot ide kattintva érhetitek el.

Mi sok sok boldog percet kívánunk még Anitának kisfiához.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!