Király-Virág Anita elárulta milyen kozmetikumot alkotott meg - ifaktor

Kevesebb mint egy hónapja Király-Virág Anita Instagram-posztjából megtudhattuk, hogy hamarosan elkészül a saját maga által megtervezett kozmetikuma, amihez nagy segítséget nyújtott kozmetikus múltja. Legújabb posztjában elárulta követőinek, mi is ez a csoda kozmetikum.


Anita több mint egy évet dolgozott vegyész segítségével a tökéletes kozmetikum kidolgozásán, ami nem más lett, mint egy kismama bőrápoló olaj. Nem véletlen, hiszen Anita előző bejegyzéseiben elárulta, hogy kismamaságának sok köze van a termék megálmodásában, akkor született az ötlet is.

Követői sorban gratuláltak az influenszer édesanyának és szerencsére óriási sikere van a kozmetikumnak.

„Lehullt a lepel… Bemutatom Nektek a MOMiAM kismama bőrápoló olajat. Várandósságom alatt jött az ötlet, hogy saját készítésű olajjal kenjem a bőröm, megelőzni a kiszáradástól és ennek következményeitől. Kozmetikus végzettségem alatt nagyon sokszor készítettünk krémeket , szappanokat, egyéb kozmetikumokat, ezért ez nagyon közel áll hozzám. Amikor megszületett az ötlet, felvettem a kapcsolatot egy profi vegyésszel, aki szakmailag segített a tökéletes recept megálmodásában. Innen jutottunk el odáig, hogy mára ennek a csodának a végleges formáját be tudom Nektek mutatni, illetve hamarosan Ti is ki tudjátok próbálni. Bízom benne, hogy a Karácsonyfa alatt már ott lesz"

– árulta el a titkot Instagram-bejegyzésében @antia_virag.

A termék nagyon szép és letisztult dizájnt kapott, csak amit már megszokhattunk Anitától. Gratulálunk!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!