Király-Virág Anita elárulta milyen kozmetikumot alkotott meg - ifaktor

Kevesebb mint egy hónapja Király-Virág Anita Instagram-posztjából megtudhattuk, hogy hamarosan elkészül a saját maga által megtervezett kozmetikuma, amihez nagy segítséget nyújtott kozmetikus múltja. Legújabb posztjában elárulta követőinek, mi is ez a csoda kozmetikum.


Anita több mint egy évet dolgozott vegyész segítségével a tökéletes kozmetikum kidolgozásán, ami nem más lett, mint egy kismama bőrápoló olaj. Nem véletlen, hiszen Anita előző bejegyzéseiben elárulta, hogy kismamaságának sok köze van a termék megálmodásában, akkor született az ötlet is.

Követői sorban gratuláltak az influenszer édesanyának és szerencsére óriási sikere van a kozmetikumnak.

„Lehullt a lepel… Bemutatom Nektek a MOMiAM kismama bőrápoló olajat. Várandósságom alatt jött az ötlet, hogy saját készítésű olajjal kenjem a bőröm, megelőzni a kiszáradástól és ennek következményeitől. Kozmetikus végzettségem alatt nagyon sokszor készítettünk krémeket , szappanokat, egyéb kozmetikumokat, ezért ez nagyon közel áll hozzám. Amikor megszületett az ötlet, felvettem a kapcsolatot egy profi vegyésszel, aki szakmailag segített a tökéletes recept megálmodásában. Innen jutottunk el odáig, hogy mára ennek a csodának a végleges formáját be tudom Nektek mutatni, illetve hamarosan Ti is ki tudjátok próbálni. Bízom benne, hogy a Karácsonyfa alatt már ott lesz"

– árulta el a titkot Instagram-bejegyzésében @antia_virag.

A termék nagyon szép és letisztult dizájnt kapott, csak amit már megszokhattunk Anitától. Gratulálunk!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!