Király-Virág Anita kisfia máris autót vezet - ifaktor

Király Viktor és párja Király-Virág Anita kisfiuk születése óta nem igazán posztoltak képet gyermekükről. Most azonban Anita megmutatta, milyen nagy lett már kisfia és milyen ügyesen vezet már autót is.


Na persze nem igazi, hanem játékautóról van szó, azonban tényleg látványosan sokat nőtt a Király család legkisebb tagja.

„Kolen elvitte Anyucit egy körre"

- írta viccesen az influenszer édesanya Instagram-oldalán.

Követői persze imádták Anita képét és rengeteg nevetős szmájlit kapott, amivel egyértelművé vált, hogy humoráért is szeretik az infuenszert.

Már csak az a kérdés, vajon minket mikor visz el Kolen egy körre?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!