Király-Virág Anita kisfia most látott először mesét - ifaktor

A népszerű influenszer, Király-Virág Anita remek sorozatot indított Instagram-oldalán, mellyel a követői között található édesanyákkal heti rendszerességgel veséznek ki édesanyákat érintő témákat.


A sorozat a MamiTéma névre hallgat, így mikor Anita posztjában látjuk ezt a címet, már előre tudhatjuk, hogy az anyasággal kapcsolatos témáról olvashatunk oldalán. Legújabb posztjában az influenszer ismét egy érdekes témát hozott követőinek.

Sok édesanya várandóssága alatt elhatároz bizonyos dolgokat a gyermekneveléssel kapcsolatban, amik később előfordulhat, hogy megborulnak. Talán éppen ezért is mondják, hogy nem érdemes a gyermeknevelést előre megtervezni, hiszen az élet úgyis felülírja azt.

Valahogy így esett Király-Virág Anitával is, mikor elhatározta, hogy gyermekét nem mesenézéssel fogja lekötni, majd később mégis be kellett vetnie ezt a különleges fegyvert.

„MamiTéma🤱🏻 Ne nevessetek ki, ma először hagytam Kolent mesét nézni😂🤦🏽♀️. Fontos dolgokat kellett telefonon intézni (nem én vezettem), ő meg nem akart megmaradni az ülésben. Ezért bekapcsoltam a mesét 4 percre😂🤦🏽♀️Eddig úgy voltam vele, hogy fedezze csak fel a világot, a színeket, formákat stbstb. -és nem szerettem volna hogy a telefon,tablet, tv elôtt "kockuljon"📱🖥📺.. továbbra is ez a meglátásom, de a néha-nèha mesenézés már beleférhet (talán, esetleg, netán, éppenséggel, meglehet😂😂) 😇😍💗Akkor ez most mit jelent?😂Ti hogy csináljátok?"

– kérdezte követőit Anita.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!