Király-Virág Anita követői véleményét kérte ki - ifaktor

A népszerű influenszer, Király-Virág Anita mióta életet adott gyermekének, elindított egy saját sorozatot Instagram-oldalán MamiTéma névvel. Ebben a sorozatában hetente tesz fel éppen aktuális kérdéseket követői felé a gyermekneveléssel kapcsolatban.


Legújabb kérdésében a szülők és a gyermekek közötti intimitást, pontosabban a 'szájrapuszi' kérdését fitogtatja követőivel. Az igencsak sokakat megosztó témára Anita rengeteg választ kapott rajongóitól.

Az biztos, hogy ez a téma majdnem mindenki számára igencsak kényes. Így követői véleménye sem egyezett a feltett kérdésre. Anita posztjában azt is elárulta, hogy ők nem szoktak gyermekével szájra puszit adni, de ettől függetlenül elfogadja azokat a szülőket, akik így mutatják ki szeretetüket gyermekük felé.

„MamiTéma🤱🏻 "szájrapuszi gyerekeinknek👄" Nem vagyunk egyformák abban, ahogy a szeretetünket kifejezzük. Vannak családok, ahol egy hátbaveregetés a szeretet kifejezése, és olyanok is, ahol fiatalok és idősek, férfiak és nők rendszeresen ölelkeznek és pusziszkodnak. Te mit szólsz, amikor azt látod, hogy egy anyuka vagy apuka a kisgyerekét szájrapuszival köszönti? Mennyi idős korig fér ez bele? Szerinted kedves gesztus vagy felháborodsz? -Mi nem szoktunk szájra puszizni, viszont én elfogadom hogy nagyon sok családban, kultúrában ez alap és teljesen elfogadott. Ti hogy álltok a kérdéshez?"

- kérdezte követőitől Király-Virág Anita.

A poszt ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Osváth Zsolt: ha ránéznek sok minden eszembe jut, csak az nem, hogy fitneszguru

Schobert Norbit ismét egy botrány övezi. Ezúttal azonban nem a nőket, hanem a férfiakat találta be egy 'kedves' mondattal.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!