Login • Instagram - ifaktor
Még csak pár hónapja született meg kisfia, Király Viktor felesége, Anita máris folytatja munkáját. @anita_virag korábban már tett említést készülőben lévő projektjéről, amin már több mint egy éve vegyész segítségével dolgozik.


A sztáranyuka Instagram-posztjából az is kiderül, hogy kozmetikus múltja sokat segített neki a projekt megvalósításában, illetve hogy kismamasága ihlette a terméket. Követőinek nem árulta el, pontosan mi is ez a kozmetikum, de ígéri, hamarosan megteszi.

Login • Instagram

„Sok-sok próbálkozás, sok-sok összetétel vezetett el odáig, hogy összeállítottuk azt a végleges terméket, ami mind minőségben, természetességben, illatban megállja a helyét és maximálisan az elképzeléseim szerint született meg. Nagyon várom, hogy teljes kész állapotában mutathassam be Nektek MOMiAM márka termékét, amit hamarosan tényleg elárulok, hogy mi is"

– írta izgalmas bejegyzéséhez Anita.

Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!