Kirándulással töltötték a hétvégét az influenszerek - ifaktor
person holding ski poles in the middle of snow during winter season
Photo by jasper guy on Unsplash

Kirándulással és szánkózással töltötték a hétvégét az influenszerek

A hétvégén végre megérkezett a télimádók által már várva várt havazás. Sajnos annyi csapadék nem esett, hogy ez tartósan meg is maradjon, de Magyarország magasabb pontjai továbbra is fehérben pompáznak. A hétvégi időjárás tökéletes volt a szánkózni vagy túrázni vágyó influenszereknek.


Viszkok Fruzsi a Királyrétre tett látogatást és ott készített gyönyörű téli fotókat. A hó ott is csodálatosan befedte a tájat, a képek magukért beszélnek.

A családosoknak és az édesanyáknak is remekül jött a hétvégi időjárás. Kihasználva a havazás adta szuper lehetőségeket, pár édesanya szánkózni vitte gyermekét.

Salamon Dia kislányával és kutyusukkal szánkóztak, amit Dia Instagram-oldalán fotósorozatban mutatott be követőinek. A kislány láthatóan imádta a téli sportolást.

Természetesen Lotfi-Schadi Réka sem maradt ki a szórakozásból és ő is elvitte gyermekeit szánkózni, amiről szuper fotósorozatot osztott meg közösségi oldalán.

„Napunk fehérben. Pontosan addig tartott a mai mòka mìg a fiùk fel nem borultak a bobbal, de addig òriás volt az öröm! Ti voltatok a hétvégén havazni?"

– írta Réka Instagram-oldalán.

De hogy ne csak hazai influenszereket említsünk: Chiara Ferragni terhessége végét járja, de ezt a csodálatos időjárást ő sem hagyhatta ki. Férjével a hegyekbe szöktek a hétvégére, ahonnan mesebeli fotókat posztolt a modell.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!